eigen-wijsheid.nl

Touringcar huren voor allerlei doeleinden

Touringcar huren

Ben jij weleens weg geweest met heel veel mensen tegelijk? Als je dat zelf geprobeerd hebt te arrangeren, zul je weten wat voor geregel dat is. Zo gaat een bekende van mij elk jaar op skivakantie met zijn collega’s van werk. Hij mag dan de skipistes een beetje bepalen, best een leuke taak. Echter zitten er ook andere mensen in die commissie die bijvoorbeeld het vervoer moeten regelen. Zij zorgen altijd dat ze een touringcar huren. Een touringcar huren heeft een aantal voordelen en doeleinden, zoals ik in deze blog zal gaan doorlopen.

Grote groepen

Een touringcar huren is een optie als je met een groot gezelschap ergens naartoe wilt. Er passen maar liefst 77 mensen in een touringcar. Echter is het ook mogelijk om een dubbeldekker touringcar te huren voor hele grote groepen. Je kunt ook een mini touringcar huren voor bijvoorbeeld groepen tot 30 personen of zelfs een bus voor maximaal negen personen. Bepaal vantevoren goed hoeveel mensen er mee zouden willen op je trip en pas de touringcar aan.

Waarvoor een touringcar huren?

Stel, je wil met je bedrijf een jaarlijks uitje of iets regelen om je werknemers te bedanken. Dan kun je bijvoorbeeld naar Keukenhof gaan. Daar kom je natuurlijk niet zomaar als Nederlander. Dit mooie tulpenpark is tijdens de lente twee maanden per jaar open. Ook nu! Ga met je hele team naar Keukenhof als dagtrip. Daarvoor moet je wel een touringcar huren, maar daarmee is eigenlijk alles wel geregeld. Of als je actief bent in je studievereniging kun je een touringcar huren voor een nachtelijke reis naar Londen, een dagje in Londen rondhuppelen, en dan weer terugrijden.

Faciliteiten

Er zijn verschillende faciliteiten die al dan niet aanwezig zijn bij een touringcar huren. De ene bevat meer faciliteiten dan de ander, maar is daarmee ook duurder. Er zijn bijvoorbeeld opties voor catering of een chauffeur, of een muziekinstallatie. Het is belangrijk om ook een toilet aanwezig te hebben. Als jij een idee voor ogen hebt met wat je precies wilt kunnen in de touringcar, zal dat vast mogelijk zijn. Maak het alleen niet te gek! Vragen naar schuimfeestjes in de touringcar worden hard afgewezen. Je kunt een touringcar huren voor een halve dag, een hele dag, of wekenlang. De huurprijs verschilt wel afhankelijk van wat voor seizoen het bijvoorbeeld is of welk deel van de week. Zo zal een touringcar hurenb duurder zijn in het weekend, maar dat is logisch.

Mobiele versie afsluiten