eigen-wijsheid.nl

Voor de echte eigenwijze onder ons

Ons land is in het buitenland toch wel bekend als een land waarin een vrij tolerant beleid omtrent softdrugs te vinden is. In ons land kan iedereen op zijn zolderkamertje een paar plantjes hebben van de wietplant, dit is nu eenmaal gedoogd door justitie. Misschien heb jij altijd al graag een paar planten thuis willen hebben. De planten zijn natuurlijk niet in een keer klaar om geoogst te worden. Je hebt hiervoor wietzaden voor de plant die ook wel bekend staat als Cannabis. Hoe kom je hieraan en wat zijn de dingen die je in het achterhoofd moet houden bij het aanschaffen van deze zaadjes? Lees verder om daar achter te komen!

Wietzaden makkelijk kopen

Je kunt in Nederland bij tientallen winkels terecht als je wietzaden wilt kopen. Deze zaadjes zijn vaak te vinden bij de specifieke smartshops. Dit zijn de winkels die zich richten op deze soorten die veel producten hebben die betrekking hebben tot drugs. Je kan deze winkels in elke grote stad tegenkomen, Amsterdam zal veel plekjes bieden. Nu is het ook nog altijd mogelijk om even op internet te kijken als je graag zaadjes wilt inkopen. Zo zijn er diverse soorten websites te vinden waar je de zaadjes zo kunt kopen.

Zoek de soort zaadjes

Wanneer je dit gedaan hebt is het belangrijk dat je gaat onderzoeken welke wietzaden je thuis zou willen planten. Het is belangrijk dat je hier wel een beetje moeite en tijd instopt. Dit onderzoek zorgt er dan ook voor dat je altijd weet hoeveel ruimte je nodig hebt en waar je de planten wilt neerzeten. Een buitenplant past nu eenmaal niet in de woonkamer, je zal dus als het ware wel een beetje moeten passen en meten.

Het THC gehalte

Als laatste is het van belang dat je kijkt naar het THC gehalte van de wiet die je graag wilt gaan roken. Als je nog nooit een plant gehad hebt dan is het niet verstandig om gelijk voor de meest sterke wietzaden te gaan die je maar kunt vinden. Te sterke kopen is niet aan te raden voor de nieuwe blowers, vaak wordt je hier veel te stoned van. Je kunt natuurlijk altijd je vragen stellen in de winkel zelf, dit zijn nu eenmaal de personen die je hebt beste kunnen helpen met alle vragen. Zij zullen je niet raar aankijken of gek beantwoorden, ze zijn er om je te helpen.

Mobiele versie afsluiten