designradiator

Met een designradiator fris je ook je huiskamer op!

Denk jij bij een designradiator ook direct aan zo’n handdoekenrek voor in de badkamer? Dat dacht ik ook altijd. Maar je kunt een designradiator ook prima in je huiskamer, slaapkamer of waar dan ook plaatsen. Want het deel “design” in designradiator wil alleen maar zeggen dat er heel goed is nagedacht over het ontwerp. Er is zelfs zo goed over nagedacht, dat zo’n designradiator een mooie toevoeging wordt in je huiskamer. Je besteedt veel geld aan de vloeren, de muren en de raambekleding, waarom zou je die oude, lelijke radiator laten staan?

Een designradiator in je badkamer

De badkamer blijft toch de eerste plek waar je een designradiator zou plaatsen. Alleen al omdat deze radiatoren mooi strak langs de muur hangen en je er toch heerlijk je handdoeken op kan voorverwarmen of drogen. Ook kleine wasjes kun je er prima op kwijt. Zo’n radiator is lang niet meer alleen maar saai wit. Nee, ze komen inmiddels in allerlei kleuren, denk dan aan koperkleur of zilver metallic. Net wat goed in jouw badkamer past. Ook kun je tegenwoordig zelfs kiezen voor een radiator met rechthoekige buizen. Als dat geen design is?

Een designradiator in je huiskamer

Zoals gezegd mogen de radiatoren in je huiskamer ook wel een beetje aandacht hebben. We zijn gewend om ze even een lik verf te geven wanneer we het huis opknappen. Maar dat kan ook anders. Je kunt een schitterende designradiator plaatsen in je huiskamer. Een radiator die goed past bij de rest van je interieur. Of je nu gaat voor een heel strak ontwerp of meer houdt van retro, alles is mogelijk. Zo wordt die lelijke oude radiator vervangen door een mooi object en maak je een echt statement in je huiskamer.

Online een designradiator bestellen, is dat verstandig?

Het is geen enkel probleem om online een designradiator te bestellen. Je kunt alle voorbereidingen goed zelf doen voor je gaat bestellen. Natuurlijk meet je van te voren de plaats waar de radiator moet komen even goed op. Je zorgt ook dat je weet hoe groot de ruimte is die deze radiator moet gaan verwarmen. Deze voorkeuren geef je in in het zoekmenu op de site. En dan… dan komt het leukste werk: je gaat heerlijk rondkijken op de site. Er zijn zoveel verschillende radiatoren dat je daar echt wel even de tijd voor moet nemen. Wanneer je je keuze hebt gemaakt bestel je de radiator gemakkelijk online.