Grote maten jurken

Prachtige nieuwe kleding voor de feestdagen

Het heerlijk avondje is weer geweest. Tijd om te gaan beginnen met de voorbereidingen voor Kerst en Oud en Nieuw. Want je hebt nog minder dan drie weken om alles op je lijstje te doen, te kopen en te regelen. Begin bij het meest belangrijke: het shoppen voor mooie nieuwe kleding. Of je nu bij de grote maten jurken gaat kijken, bij de mannenmode of kinderkleding, de aanbiedingen vliegen je op dit moment om de oren. En dat is alvast mooi meegenomen. Zeker in deze toch al zo dure maand. Want met kleding alleen ben je er nog niet. Wat denk je van accessoires en natuurlijk van alle kerstdecoraties, cadeautjes en de uitgebreide maaltijden?
Grote maten jurken

Maar het belangrijkste is en blijft de kleding

Om te beginnen de kleding voor jezelf natuurlijk. We kunnen doen alsof het niet zo is, maar de kleding van de vrouw des huizes staat met stip op één. Dus ga je ruim van te voren al voor jezelf op stap en online op zoek naar de perfecte outfit voor de feestdagen. En natuurlijk niet maar één outfit. Je wilt immers op tweede kerstdag niet ruiken naar het gourmetten van eerste kerstdag. Vergeet je ook niet dat je bij iedere outfit nieuwe schoenen en nieuwe accessoires nodig hebt?

De kinderen in het nieuw, want dat staat zo schattig

Voor zolang als dat het duurt dan hé. Want ik durf je de wedden dat Jantje nog voor de brunch een gat in zijn broek heeft gevallen en dat Marietje, ongeveer rond dezelfde tijd, een groot gat in haar jurk heeft geknipt. En dan moet de brunch, inclusief knoeien, morsen en ongelukjes, nog beginnen. Maar goed. De foto laat je vroeg in de morgen maken. Dus moeten ze er dan even uitzien als engeltjes. Gelukkig is er, ook online, veel kinderkleding te koop. Zo heb je voor redelijke prijzen tóch leuke kleding.

En dan die vent van je!

Eigenlijk weet je wel dat hij helemaal geen nieuwe kleding wil. En hij wil er zeker niet voor gaan shoppen. En dat hoeft dus ook niet. Jij bestelt, heel handig, alles online, knipt de kaartjes eraf en legt/hangt het in zijn (deel van de) kast. Hij heeft waarschijnlijk niet eens door dat er nieuwe kleding tussen hangt. Zo heb je je hele gezin al ruim voor de feestdagen in het nieuw en kun je verder met de rest van de organisatorische zaken.

Geplaatst in: Mode