Zonvakantie

Romantische zonvakantie met zijn tweeën? Inspiratie

Droom jij ervan om samen met je partner erop uit te gaan? Een zonvakantie is de ideale manier om weg te komen van het wisselvallige Nederlandse klimaat. Een van de meest romantische dingen om te doen is samen op vakantie gaan. Met zijn tweeën weg brengt je dichter bij elkaar. Samen op het strand liggen en genieten van het weer, of samen dingen bezoeken. Maar wat zijn nou de leuke plekken om met zijn tweetjes te bezoeken? Welke zonvakantie laat jou en je partner vervuld achter? Ik help je!

De zonvakantie supreme: Aruba

Met zijn tweeën naar Aruba gaan is zo ontzettend romantisch. Elke avond gaat de zon op prachtige wijze onder, met mooie oranje kleuren. Samen naar de zonsondergang kijken onder genot van een wijntje klinkt toch heerlijk. Bovendien kun je op deze zonvakantie over het eiland rondrijden en op ontdekking gaan. Aruba is heerlijk tropisch en brengt je echt tot rust. De mooie witte stranden en de palmbomen doen je echt op een andere wereld wanen. Jullie zonvakantie samen wordt heerlijk op Aruba!

De Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden vallen eigenlijk onder dezelfde noemer als Aruba: simpelweg tropisch. Het verschil is hier dat de Canarische Eilanden vulkanisch zijn. Je kunt dus allerlei vulkanische stenen en dergelijke ontdekken. Het heeft mooie bergtoppen en bossen en dus ook lavastranden. Je zonvakantie was nog nooit zo rijk geweest aan avontuur.

Mooi Mauritius

Mauritius ligt in de Indische oceaan en is een groot eiland. Met de klassieke witte stranden en de felle blauwe zee kun je de mooiste foto’s maken. Daarnaast heeft het superleuke dorpjes om met zijn tweeën te bezoeken. Ook heeft het veel groene natuur. Het schijnt ook nog eens zo te zijn dat de bewoners hier extra vriendelijk zijn. Je zonvakantie kan niet meer stuk op Mauritius. In Mauritius kun je in appartementjes verblijven speciaal voor twee. Zo heb je echt helemaal je eigen ruimte.

Lefkas, Griekenland

Lefkas is zo bijzonder, omdat het nog relatief rustig is. Er zijn verder weinig toeristen. Ideaal dus voor een romantische zonvakantie met je partner. Lefkas heeft de mooiste kuststrook van de omgeving. Er zijn naast zandstranden ook kiezelstranden. Verder kun je er heerlijk Grieks eten. Er zijn allemaal leuke barretjes met live muziek, en genoeg leuke plekjes om verder te ontdekken. Voor je rust maar ook je gezelligheid kom je in Lefkas. Een fijne zonvakantie met zijn tweeën gewenst, hopelijk heb je wat aan mijn tips!